Skip to Content

PERSBERICHT: Meerderheidsbelang van Krëfel nv in Tones bvba

Krëfel nv breidt zijn expertise in het groeiende multimedia- en IT-domein verder uit dankzij een meerderheidsbelang in de dynamische en gespecialiseerde firma Tones bvba.

Tones bvba is een Mechels bedrijf dat volop uitbreidt en momenteel actief is via vier winkels en een webshop. Het telt 25 werknemers en realiseert een omzet van circa tien miljoen euro.

Tones heeft een specifieke positionering: het benadert multimedia vanuit een geoptimaliseerde en uiterst professionele dienstverlening op maat. Zo levert de onderneming zelfs op maat samengestelde pc’s die perfect zijn afgestemd op de specifieke wensen van elke individuele klant.

Goed nieuws dus voor de klanten van de Krëfel-winkels en de Krëfel-webshop! Door de ervaring van Krëfel en Tones te bundelen wordt het IT- en multimedia-assortiment nog uitgebreider en zal de dienstverlening nog performanter zijn.

In het weekend van 9 en 10 december opent Krëfel een gloednieuwe winkel van 2500 m2 op de Romeinsesteenweg 1000 in Wemmel. Dit nieuwe verkooppunt zal volledig in het teken van hightech staan en is gevestigd in een bijzonder bedrijfspand. Hier zal de samenwerking tussen Krëfel en Tones voor het eerst concreet vorm krijgen.

Krëfel is een 100% Belgisch familiebedrijf, dat in 2018 met veel trots zijn zestigste verjaardag zal vieren. Het merk Krëfel telt 74 winkels, verspreid over heel België, en staat bekend voor zijn uitmuntende webshop. Het realiseert een jaarlijkse geconsolideerde omzet van ruim 400 miljoen euro.

Krëfel is ook actief in volledig uitgeruste maatkeukens via Krëfel Keukens. In het Groothertogdom Luxemburg is het marktleider voor elektrische apparaten en multimedia via het merk HiFi International.

Contacteer ons
Mieke Demeulenaere PeppeRmint
Mieke Demeulenaere PeppeRmint
Over Krëfel


Krëfel is een 100% Belgisch familiebedrijf, gespecialiseerd in de verkoop van huishoudapparatuur, IT- en audiovisuele toestellen (tv en audio) en uitgeruste keukens op maat. Het Krëfel-netwerk, met hoofdzetel in Humbeek, telt 75 verkooppunten in heel België. Krëfel heeft ook een performante webshop en stelt ruim 1.200 mensen te werk. Het kan rekenen op 250.000 klanten per maand, 15.000 referenties en een geconsolideerde jaaromzet van 400 miljoen euro.

www.krefel.be


Krëfel
Steenstraat 44, 1851 Humbeek