Onze Rode Duivels scoren verduiveld goed. Al de helft van de vooropgestelde doelpunten behaald

Krëfel maakt zich op om duizenden klanten hun TV terug te betalen

Zondag 24 juni 2018 — Onze Rode Duivels zijn het WK voetbal in Rusland wervelend begonnen. We konden genieten van maar liefst 8 doelpunten – dank u Romelu Lukaku!!! - en dit na al na slechts 2 wedstrijden.  Hiermee hebben onze nationale voetbalhelden al de helft van de door Krëfel vooropgestelde doelpunten behaald. Iedereen die tussen 26 april en 17 juni een TV-toestel met een scherm van minimum 55 inch aankocht en zich registreerde op www.krefel.be kon deelnemen aan een unieke WK-actie. Als de Rode Duivels erin slagen om tijdens het WK voetbal meer dan 15 doelpunten te scoren, dan krijgen de deelnemers hun aangekochte TV integraal door Krëfel terugbetaald. 

Op naar nog meer doelpunten!

Met 3 doelpunten tegen Panama en maar liefst 5 tegen Tunesië, zijn de Rode Duivels stilaan dé favoriet van het WK aan het worden. Maar kunnen onze duivelse voetbalhelden wel meer dan 15 doelpunten scoren? Met 8 doelpunten in 2 wedstrijden zijn ze alvast aardig op weg. Sowieso zijn we al zeker van nog 2 wedstrijden, en als ze hun kwartfinale winnen, betekent dit dat ons nationale elftal nog 5 wedstrijden voor de boeg heeft in Rusland. Heel wat kansen dus om te scoren.

Pascal Poulet, CEO Krëfel, hoopt echt dat de Rode Duivels straks voetbalgeschiedenis schrijven: “Als op en top Belgisch bedrijf zijn we altijd al van mening geweest dat het vooropgestelde objectief echt haalbaar is. België heeft heel wat voetbaltalent in huis.  Onze Rode Duivels staan niks voor niks 3ein de FIFA ranking. We geloven er meer dan ooit in dat ze meer dan 15 doelpunten zullen scoren. Tijdens dit feestjaar – Krëfel viert dit jaar haar 60 e verjaardag – willen we onze klanten graag laten meedelen in de feestvreugde. Vandaar dat we ons opmaken om de duizenden klanten die deelgenomen hebben aan de WK-actie hun TV-toestel terug te betalen. Wij garanderen al 60 jaar de beste prijzen, maar met een 100% terugbetaling van een TV-toestel wil Krëfel ook duivels goed scoren. 

Op naar de volgende wedstrijd(en) dus. We blijven  alvast aan ons TV scherm gekluisterd zitten en hopen op nog méér duivelse doelpunten.