Goaaaaal!!! Krëfel stunt met unieke WK actie

Goaaaaal!!! Krëfel stunt met unieke WK actie

Uw TV terugbetaald als Rode Duivels tijdens het WK voetbal in Rusland meer dan 15 doelpunten scoren

Donderdag 26 april 2018 — Binnenkort wordt de aftrap gegeven voor het WK voetbal in Rusland. En uiteraard willen we de sportieve prestaties van onze Rode Duivels dan op de voet kunnen volgen. Niet zelden wordt naar aanleiding van een dergelijke belangrijke sportieve gebeurtenis geïnvesteerd in een nieuw TV-toestel, want niks gezelliger dan vanuit je luie zetel – bij voorkeur via een groot scherm - onze nationale voetbalhelden aan te moedigen. Voor ons nationale elftal is het al de 13e WK deelname en uiteraard hopen we dat ze gaan uitpakken met spannende wedstrijden en historische “goaaaaaaaaals”. Maar bij Krëfel stunten ze nu al! Als de Rode Duivels meer dan 15 doelpunten scoren tijdens het WK, krijgt iedereen zijn aangekochte TV terugbetaald.Binnenkort wordt de aftrap gegeven voor het WK voetbal in Rusland. En uiteraard willen we de sportieve prestaties van onze Rode Duivels dan op de voet kunnen volgen. Niet zelden wordt naar aanleiding van een dergelijke belangrijke sportieve gebeurtenis geïnvesteerd in een nieuw TV-toestel, want niks gezelliger dan vanuit je luie zetel – bij voorkeur via een groot scherm - onze nationale voetbalhelden aan te moedigen. Voor ons nationale elftal is het al de 13e WK deelname en uiteraard hopen we dat ze gaan uitpakken met spannende wedstrijden en historische “goaaaaaaaaals”. Maar bij Krëfel stunten ze nu al! Als de Rode Duivels meer dan 15 doelpunten scoren tijdens het WK, krijgt iedereen zijn aangekochte TV terugbetaald.

Voetbalgekte begint nu al

Bij Krëfel begint de voetbalgekte al op 26 april 2018 om middernacht.

Wie vanaf dan in één van de 75 Krëfel winkels of online via www.krefel.be  een TV-toestel met een scherm van minimum 55 inch aankoopt, kan deelnemen aan de WK actie.

Het volstaat om je in te schrijven via krefel.be/WK2018. Vanaf dan wordt het aftellen naar 18 juni, voor de eerste match van de Belgen.  Als de Rode Duivels tijdens het WK tornooi meer dan 15 doelpunten scoren (verlengingen inbegrepen, maar geen eventuele penalty sessies), dan betaalt Krëfel je aangekochte TV terug (inclusief BTW).
De Krëfel WK actie loopt van 26 april 2018 00.00 u tot 17 juni 2018 23.59 u.

 

Scoren maar!

Tijdens het WK zal iedereen – voetbalfan of niet – ongetwijfeld aan het TV scherm gekluisterd zitten. Maar kunnen onze duivelse voetbalhelden wel meer dan 15 doelpunten scoren?

Pascal Poulet, CEO Krëfel, gelooft sterk in de kansen van de Belgen: “We zijn van mening dat het vooropgestelde objectief echt haalbaar is. België heeft heel wat voetbaltalent in huis.  Onze Rode Duivels staan niks voor niks 5e in de FIFA ranking. Het moet dan ook lukken om meer dan 15 doelpunten te scoren.”

Ook de voetbalstatistieken zijn gunstig. Tijdens een WK wordt er gelukkig vaak en veel gescoord.

“De Mannschaft” heeft zijn doelpuntenpakkers. Op het vorige WK scoorden ze maar liefst 7(!) keer tegen Brazilië.

Ook de Russische topspeler Oleg Salenko wist wat scoren was. Tijdens het WK in 1994 wist hij tegen Kameroen maar liefst 5 keer raak te schieten en schreef hiermee WK geschiedenis.

Benieuwd of onze Rode Duivels straks ook voetbalgeschiedenis schrijven… Tijdens de kwalificatierondes wisten ze zich alvast aardig in de kijker te voetballen met maar liefst 43 doelpunten over 10 wedstrijden, waarvan 11 voor de rekening van Romelu Lukaku. Op naar 16 (of meer) duivelse doelpunten! En veel terugbetaalde TV-toestellen voor de Krëfel klanten!

 

 

OVER KRËFEL

Krëfel is een 100% Belgische familieketen, die gespecialiseerd is in de verkoop van huishoudelektro, IT- en audiovisuele apparaten (televisie en audio) en uitgeruste maatkeukens. Het hoofdkantoor bevindt zich in Humbeek. Het Krëfel-netwerk telt momenteel 75 verkooppunten, verspreid over heel België, en is daarnaast eigenaar van het merk HiFi International, dat gevestigd is in Luxemburg. Krëfel heeft een performante webshop en is goed voor ruim 1100 werknemers, 250.000 klanten per maand, 10.000 artikelen en een jaarlijkse geconsolideerde omzet van 400 miljoen euro.

www.krefel.be