Bedankt Rode Duivels! De vooropgestelde 16 doelpunten behaald én brons op het WK

Krëfel is verheugd om duizenden klanten hun TV terug te betalen

Zaterdag 14 juli 2018 — Met een eervolle 3e plaats kunnen de Rode Duivels terugblikken op een schitterend WK. Bedankt voor het onvergetelijke voetbalfeest en alle intense voetbalmomenten. Voor de Krëfel klanten  - inclusief de vrienden van Dries Mertens - is het dubbel feest: zij krijgen hun aangekochte TV terugbetaald. Door hun deelname aan de Krëfel WK-actie toonden ze aan hoe sterk ze in het talent van onze Rode Duivels geloofden en gelijk hadden ze! Als 100% Belgisch bedrijf is Krëfel bijzonder verheugd te kunnen bijdragen aan deze nationale, duivelse voetbalvibe tijdens dit feestjaar. Krëfel viert dit jaar namelijk zijn 60e verjaardag.

Blijven scoren Rode Duivels!

Met 16 doelpunten op de teller hebben  de Rode Duivels het vooropgestelde objectief van de Krëfel WK-actie in de kleine finale alsnog behaald. 

De duizenden Krëfel- klanten die deelnamen aan de Krëfel WK-actie en zich tussen 26 april en 17  juni registreerden op Krefel.be krijgen hun aangekochte TV dus integraal terugbetaald, conform het reglement.  Ze zullen hiervoor op 1 augustus door Krëfel gecontacteerd worden en ontvangen hun aankoopbonnen daarna voor 10 augustus.

Pascal Poulet, CEO Krëfel, blikt tevreden terug: “Als op en top Belgisch bedrijf zijn we altijd al van mening geweest dat het vooropgestelde objectief van mininum 16 doelpunten echt haalbaar was en we hebben ondertussen gelijk gekregen. België heeft bewezen dat het topvoetbaltalent in huis heeft.De duizenden klanten die deelgenomen hebben aan onze WK-actie krijgen hun TV-toestel terugbetaald. We zijn verheugd dat we hen dit WK-extraatje kunnen aanbieden.Tijdens dit feestjaar – Krëfel viert dit jaar haar 60 e verjaardag – willen we onze klanten namelijk graag laten meedelen in de feestvreugde”