Apple Pay: een nieuwe, makkelijke en veilige manier om te betalen bij Krëfel!

Innovatie en een uitmuntende klantenservice. Daarmee begint het voor Krëfel. Daarom biedt het zijn klanten voortaan een nieuw, efficiënt betaalmiddel aan. Met Apple Pay betaal je al je aankopen in de 75 Krëfel-winkels met een simpel gebaar via je iPhone of Apple Watch. In alle veiligheid.

Bij Apple Pay staan veiligheid en bescherming van de privacy voorop. Wanneer je via Apple Pay een aankoop betaalt met een debet- of kredietkaart, wordt het nummer van je kaart nooit bewaard op je toestel of op de Apple-servers. In plaats daarvan wordt een apparaat specifiek rekeningnummer toegewezen, gecodeerd en veilig opgeslagen in het onderdeel ‘Secure Element’ van je toestel. Elke transactie wordt geautoriseerd met een unieke dynamische beveiligingscode. 

"Krëfel is heel blij met deze nieuwe betaaldienst in al onze winkels. We hopen dat het de koopervaring van onze klanten nog aangenamer maakt”, zegt Pascal Poulet, CEO Krëfel België.

Apple Pay is makkelijk te configureren en klanten blijven alle punten of voordelen verzamelen die aan hun bankkaart verbonden zijn. In de winkel is Apple Pay beschikbaar via iPhone SE, iPhone 6 en nieuwer, en Apple Watch. 

Online shoppen via apps die Apple Pay aanvaarden, is heel eenvoudig met Touch ID of Face ID, via een simpele dubbelklik op de knop aan de zijkant van de iPhone X.

Het is niet nodig ellenlange formulieren in te vullen of meermaals verzendings- en facturatiegegevens in te voeren met Apple Pay.

Voor mobiele betalingen via apps of in Safari werkt Apple Pay op iPhone SE, iPhone 6 en nieuwer, iPad (5degeneratie), iPad Pro, iPad Air 2 en iPad mini 3 of nieuwer. Apple Pay is ook beschikbaar in Safari op elke Mac vanaf 2012 die op Mac OS Sierra draait, met betaalbevestiging via iPhone 6 en nieuwer of Apple Watch. En ook met Touch ID op de nieuwe MacBook Pro en MacBook Air.

Meer info over Apple Pay op:

http://www.apple.com/benl/apple-pay

 

Over Krëfel


Krëfel is een 100% Belgisch familiebedrijf, gespecialiseerd in de verkoop van huishoudapparatuur, IT- en audiovisuele toestellen (tv en audio) en uitgeruste keukens op maat. Het Krëfel-netwerk, met hoofdzetel in Humbeek, telt 75 verkooppunten in heel België. Krëfel heeft ook een performante webshop en stelt ruim 1.200 mensen te werk. Het kan rekenen op 250.000 klanten per maand, 15.000 referenties en een geconsolideerde jaaromzet van 400 miljoen euro.

www.krefel.be


Krëfel
Steenstraat 44, 1851 Humbeek